Amazon Quiz Answers Today For 10 June 2020: Win Mi A3

Amazon Quiz Answers Today for 10 June 2020 win Mi A3 in Today’s Amazon Quiz, We daily provide you Today Amazon Quiz Question and Answers. Submit your answer in Amazon App.

Daily Amazon Quiz Contest Timing is 8 AM To 12 PM.Here will be five questions asked to you every day, by which you can exciting prizes. Amazon Quiz 10 June Answers, Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Quiz Contest, today’s 10th June Amazon quiz answers, Amazon Quiz 10 June Answers Today.  #QuizTimeMorningWithAmazon

Amazon Quiz Answers For 10th June 2020: Prize Mi A3*

Question 1:

The 36th National Games, which is now indefinitely postponed, were scheduled to be held in which state?

Answer- Goa

Question 2:

Who drove his first automobile, the Quadricycle, on the streets of Detroit in June 1896?

Answer- Henry Ford

Question 3:

Formed recently, which police division boasts a red and blue colored flag with the words ‘Khidmat aur Himmat’?

Answer- Ladakh Police

Amazon Deal: Buy Mivi Collar Wireless Bluetooth 5.0 Neckband Earphones For Rs1499.

Question 4:

The first entry to which ‘famous’ diary was made on June 12, 1942?

Answer- The Diary of Anne Frank

Question 5:

The highly successful biopic of which actor, featuring Ranbir Kapoor in the title role was released in June 2018?

Answer- Sanjay Dutt

Submit Amazon Quiz Today Answers Here

Amazon Deals: Buy Redmi Note 9 Pro For Rs13999.

1. How to play Amazon Quiz?

Search “Quiz” or “fun zone” on amazon app, Select daily amazon quiz, and Submit The amazon quiz answers. For your convenience, we have added today’s amazon quiz answers. Participate in Amazon Quiz Answers Today For 10 June 2020.

Join & Get Deals, Amazon Daily Quiz Today Answers Telegram YouTube Facebook 

2. How to participate in Amazon Quiz?

Search – On Google Amazon quiz on the app, Select Fun Zone, and Select your Desired Quiz. Submit Correct Answer & Wait for Winner Announcement

3. What is Amazon Quiz?

Amazon Quiz is Amazon’s App-only Daily contest. each day five queries Asked in every contest with four choices for every to decide on the proper Answer. you have got to decide on the correct answer of All inquiries to Enter Lucky Draw & win the competition. The winner is going to be chosen in Lucky Draw.

4. What is Amazon Quiz Time?

The Amazon quiz takes place between 8 AM to 12 PM every day. This is quite perfect timing, to participate and win some great prizes. We will provide you daily  Amazon Quiz Today Answers.

5. Where to play the Amazon quiz?

Amazon Quiz Can Be Play in Only on “Amazon App”.

How To Play Amazon Fortune Wheel Contest On Every Sunday?

Steps

1. Download the Amazon App than login your account

2. Search Quiz on the app than Tap on fun zone and scroll down to find the “wheel of fortune quiz banner”

3. Click on the banner to spin the wheel, after you will play quiz for your prize

4. Here you can see only 1 question. Give correct answer and make part of lucky draw

5. Winners will be announced every end of the month on the Amazon App.

Amazon Pantry: Buy PTron Bassbuds Pro Earbuds For Rs1299.

How To Play Amazon Special Edition Quiz?

Steps:

1- Get login your Amazon account on Amazon App

2- Search fun zone in the search box then click on it and you will see Amazon special edition quiz banner

3- Click on the special edition quiz banner

4- You will see 4 mystery boxes choose on by tap on it

5- Now you will get an exciting prize after than you will be asked one question you need to answer it correct

6- After Answering the question you will enter in Amazon Special Edition Quiz and Winners will be announced the end of the month

Past Amazon Quiz Answers-

Amazon Quiz Answers Today For 8 June 2020: Win Rs 15000 Amazon Pay Balance

Question 1:

The 440m long Chamba tunnel has recently been inaugurated in which state?

Answer- Uttarakhand

Question 2:

What useful letter arrangement was created by Christopher Sholes to lessen spelling mistakes and increase the speed of writing?

Answer- QWERTY

Question 3:

India Post has partnered with which state government to deliver ‘Shahi Litchi’ and ‘Zardalu Mango’ at the doorstep of people?

Answer- Bihar

Question 4:

How do we better know the No.18 Squadron of the Indian Air Force that is equipped with HAL Tejas?

Answer- Flying Bullets

Question 5:

Which mountain peak was submitted for the first time on May 29, 1953?

Answer- Mount Everest

Amazon Quiz Answers Today For 29th May 2020: Win Go Pro Hero 8

Question 1:

Which famous foreigner after whom a city in India is named, landed on Indian shores on 20th May 1498?

Answer- Vasco da Gama

Question 2:

The Western Ghats, one of the eight hotspots of biological diversity in the world, is spread across how many Indian states?

Answer- 6

Question 3:

Which French company helped Indian Railways manufacture the 12000 HP electric locomotive?

Answer- Alstom

Question 4:

“Aapda Seva Sadaiv” is the motto of which of these Indian organizations?

Answer- NDRF

Question 5:

Which Indian FMCG company recently launched their e-commerce app ‘OrderMe’?

Answer- Patanjali

Amazon Quiz Answers Today For 20 May 2020: Win Mi A3

Question 1:

Leo Carter became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint: Yuvraj achieved this in 2007)

Answer– Hit 6 Sixes in An Over

Question 2:

David Stern was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint: Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)

Answer– NBA

Question 3:

Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Answer– Simpsons

Question 4:

Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Answer– Odisha

Question 5:

Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – what are these that heavily affected India’s west coast in 2019?

Answer– Cyclones

Amazon Quiz Answers Today For 22nd May 2020: Win Apple iPad Air

Question 1:

In India, May 11 is celebrated as what day which marks the anniversary of Pokhran nuclear tests of 1998?

Answer– National Technology Day

Question 2:

Which social reformer born on this day (May 22nd), is regarded by many historians as the father of the ‘Indian Renaissance’?

Answer– Raja Ram Mohan Roy

Question 3:

What is the title of the book written by Omid Scobie and Carolyn Durand on Prince Harry and Meghan Markle’s life together?

Answer– Finding Freedom

Question 4:

In Avengers: Endgame, who sacrifices her life so that Hawk-eye can obtain the soul stone?

Answer– Natasha Romanoff

Question 5:

Who scored the first goal in the Bundesliga post it’s reopening after the lockdown phase?

Answer– Erling Haaland

Amazon Quiz Answers Today For 21st May 2020: Win ₹15000 Amazon Pay Balance

Question 1:

Israel has recently named a street in Tel Aviv after which Indian as a tribute on his 159th birthday?

Answer– Rabindranath Tagore

Question 2:

DRUVS is a contactless ultraviolet sanitization cabinet developed by which organization?

Answer– DRDO

Question 3:

Deepa Malik, the Indian para-athlete who announced her retirement recently, used to represent India in which of these events?

Answer– Shot Put and Javelin

Question 4:

Avianca, the world’s second-oldest airline, is based in which country?

Answer– Colombia

Question 5:

Who plays the role of policeman Hathiram Chaudhary in the Amazon Prime series ‘Paatal Lok’?

Answer– Jaideep Alhawat

Amazon Daily Quiz Answers Today For 25th May 2020: Win ₹25000 Amazon Pay Balance

Question 1:

Nitish Bharadwaj who played Krishna in BR Chopra’s Mahabharat, also plays the title role in which of these mythological series?

Answer- Vishnu Puran

Question 2:

Which famous poet known for poems such as ‘Bidrohi’ and his work in the publication ‘Dhumketu’ was born on 24th May in Churulia, Asansol?

Answer- Kazi Nazrul Islam

Question 3:

General Atlantic, Vista Equity Partners, Silver Lake, Facebook – they are all recent investors in which Indian company?

Answer- Reliance Jio

Question 4:

Bheeshm International is a production house started by which famous television and film personality?

Answer- Mukesh Khanna

Question 5:

Sebastian Vettel will be leaving which historic F1 team at the end of this year’s delayed F1 season?

Answer- Ferrari

Ongoing Amazon Quiz Contest
  • Amazon LG Monitor Quiz Answers
  • Amazon The June Quiz Answers
  • Samsung Quiz
  • Amazon AmazFit Quiz
  • Amazon Special Edition Riddles: Win Rs.20,000
  • The Amazon DayOne Blog Quiz
  • Amazon INDUS Valley
  • Amazon Grocery Quiz
  • Environment Day Quiz

Amazon Quiz Time Contest in May 2020 Winners list

Past Amazon Quiz Contest 
Amazon Quiz Answers Today – Win Oneplus 7T pro on 12th April 2020
Question 1:
Dubai has recently opened the world’s initial hospital name of that hospital?
Answer: Camels
Question 2:
What is the name of the primary indigenous testing kit for COVID-19 in India, created by Pune primarily based Mylab?
Answer: PathoDetect
Question 3:
The Singer Laren repository in the national capital recently announced the thievery of the 1884 painting ‘Spring Garden’ by that renowned artist?
Answer: van Gogh
Question 4:
Viewpoint may be a new marketing research app launched by that international tech giant?
Answer: Facebook
Question 5:
Which Indian state celebrates ‘Utkal Divas’ – the state’s foundation day on April 1?
Answer: Odisha

Amazon Quiz Answers Today –

Question 1:
What was author Mark Twain’s real name?
Ans. Samuel Langhorne Clemens

Question 2:
Bihu is a harvest festival that is celebrated thrice in a year. In which state of India does this festival originate?
Answer- Assam

Question 3:
In the newest Marvel film, Spiderman: Far from home, what is the name of the supervillain who has mind-manipulating powers?
Answer- Mysterio

Question 4:
India has won 2 ODI Cricket World Cups so far – once in 1983, and the second in 2011. Who did they play the finals against in 2011?
Answer- Sri Lanka

Question 5:
The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?
Answer- 2061

ALSO READ:

 

Leave a Comment