Amazon Quiz Answers Today For 15 June 2020 : Win ₹20000 Amazon Pay Balance

Amazon Quiz 15 June 2020 Answers Today to win ₹20000 Amazon Pay Balane in Today’s Amazon Quiz, We daily provide you Today Amazon Quiz Question and Answers. Submit your answer in Amazon App.

Daily Amazon Quiz Contest Timing is 8 AM To 12 PM.Here will be five questions asked to you every day, by which you can exciting prizes. Amazon Quiz 15 June Answers, 15 June Amazon Daily Quiz Answers, Amazon Quiz Contest, today’s 15 June Amazon quiz answers, Amazon Quiz 15 June Answers Today.  #QuizTimeMorningWithAmazon

Today Amazon Quiz Answers For 15th June 2020: Prize ₹20000 Amazon Pay Balance

Question 1:

Which Indian state would now be producing the high-quality Australian Merino sheep wool indigenously?

Answer- Uttarakhand

Question 2:

Which of these cities would NOT host any matches during India’s Test series against Australia scheduled to begin in December 2020?

Answer- Perth

Question 3:

Which famous political leader and a Lady Shri Ram College graduate born on June 19th, won the Nobel Peace Prize in 1991?

Answer- Aung San Suu Kyi

Amazon Deal: Buy OnePlus 8 Series 5G

Question 4:

Who recently assumed office as the president of the Confederation of Indian Industry (CII) for 2020-21?

Answer- Uday Kotak

Question 5:

Which two clubs played in the first match of the La Liga post the shutdown due to the COVID- 19 crisis?

Answer- Real Betis, Sevilla

Submit Amazon Quiz Today Answers Here

Terms And Conditions Of Amazon Quiz For 15 June 2020

This Contest will commence on 15 June 2020 from 08:00:01 A.M. (IST) to 12 P.M. (IST) (“Amazon Contest Period”)

This Contest Only For Amazon App

Winners will be announced at the end of every month.

Amazon Deals: Buy Mi NoteBook From Rs 54.999. (Latest Launched)

1. How To Play Amazon Quiz?

Search “Quiz” or “fun zone” on amazon app, Select daily amazon quiz, and Submit The amazon quiz answers. For your convenience, we have added today’s amazon quiz answers. Participate in Amazon Quiz 15 June 2020 Answers Today.

Join & Get Deals, Amazon Daily Quiz Today Answers Telegram YouTube Facebook 

2. How to participate in Amazon Quiz?

Search – On Google Amazon quiz on the app, Select Fun Zone, and Select your Desired Quiz. Submit Correct Answer & Wait for Winner Announcement

3. What is Amazon Quiz?

Amazon Quiz is Amazon’s App-only Daily contest. each day five queries Asked in every contest with four choices for every to decide on the proper Answer. you have got to decide on the correct answer of All inquiries to Enter Lucky Draw & win the competition. The winner is going to be chosen in Lucky Draw.

4. What is Amazon Quiz Time?

The Amazon quiz takes place between 8 AM to 12 PM every day. This is quite perfect timing, to participate and win some great prizes. We will provide you daily  Amazon Quiz Today Answers.

5. Where to play the Amazon quiz?

Amazon Quiz Can Be Play in Only on “Amazon App”.

How To Play Amazon Fortune Wheel Contest On Every Sunday?

Steps

1. Download the Amazon App than login your account

2. Search Quiz on the app than Tap on fun zone and scroll down to find the “wheel of fortune quiz banner”

3. Click on the banner to spin the wheel, after you will play quiz for your prize

4. Here you can see only 1 question. Give correct answer and make part of lucky draw

5. Winners will be announced every end of the month on the Amazon App.

Amazon Pantry Offer: Buy 

How To Play Amazon Special Edition Quiz?

Steps:

1- Get login your Amazon account on Amazon App

2- Search fun zone in the search box then click on it and you will see Amazon special edition quiz banner

3- Click on the special edition quiz banner

4- You will see 4 mystery boxes choose on by tap on it

5- Now you will get an exciting prize after than you will be asked one question you need to answer it correct

6- After Answering the question you will enter in Amazon Special Edition Quiz and Winners will be announced the end of the month

Past Amazon Quiz Answers-

Amazon Quiz Answers Today For 14th June 2020: Prize Vivo S1

Question 1:

Who according to Forbes has become Football’s first-ever billionaire?

Answer- Cristiano Ronaldo

Question 2:

WeTransfer, a data-sharing website was founded in 2009 in which country?

Answer- Netherlands

Question 3:

Which famous business leader born on June 10th worked at Applied Materials and McKinsey & Company before joining Google?

Answer- Sundar Pichai

Question 4:

Name India’s popular bicycle brand which shut down its operations on World Bicycle Day 2020.

Answer- Atlas Cycles

Question 5:

Who is the director of Sadak 2- starring Alia Bhatt, Sanjay Dutt, and Pooja Bhatt, the sequel to the 1991 movie Sadak?

Answer- Mahesh Bhatt

Live Amazon Quiz Contest
  • Amazon LG Monitor Quiz Answers
  • Amazon The June Quiz Answers
  • Samsung Quiz
  • Amazon AmazFit Quiz
  • Amazon Special Edition Riddles: Win Rs.20,000
  • The Amazon DayOne Blog Quiz
  • Amazon INDUS Valley
  • Amazon Grocery Quiz
  • Environment Day Quiz

Amazon Quiz Time Contest In May 2020 Winners List

ALSO READ:

 

Leave a Comment